Jak chcete žít?


Udržujete si svůj životní styl? Chcete, aby váš životní styl byl opravdu v pořádku? Pokud ano, tak já se vám ani nedivím. Myslím si, že je opravdu hodně lidí, kteří si také dávají záležet na svém životním stylu, protože chtějí žít zdravě. Třeba si chtějí udržet dobrou postavu nebo zdraví a tak podobně. Proto je nejlepší, když i vy si prvně uvědomíte, jak vlastně chcete žít, jak chcete žít anebo proč chcete žít. Já vím, že každý člověk chce určitě žít, ale také jsou možnosti, jak můžete žít. A takové možnosti, které můžete využít. Například já jsem zdravotní sestra. Mě vždycky bavilo pomáhat lidem.

Dávám přednost zdravému životnímu stylu.

Také jsem si na základní škole řekla, že půjdu studovat buď zdravotní sestru anebo půjdu na gymnázium a potom na vysokou školu, abych byla lékařka. Tohle byl můj životní styl. Chtěla jsem jednoduše všem pomáhat, ale samozřejmě, že bohužel se mi to nepodařilo. Mám tedy zdravotní školu, ale bohužel nejsem přímo zdravotní sestra. Jsem pouze zdravotník, ale i tohle mě baví. Ale chci zase něco vypovědět o svém životním stylu. Samozřejmě, že se snažím žít zdravě, ale někdy to bohužel nejde. Někdy je to opravdu hodně náročné, proto jsem si řekla, že nejlepší je, když si vlastně sama sobě uvědomím a sama sobě si řeknu, že chci žít lépe.

Jaký typ životního stylu máte?

Dříve jsem kouřila a také jsem pila docela dost alkoholu. Jenomže když potom jsem si řekla, že se partner se mnou rozešel kvůli tomu, že jsem pila moc alkoholu, tak jsem si usmyslela, že musím něco změnit, proto jsem si řekla, že je nejlepší, když člověk také třeba bude něco obětovat. Já vím, že se mnoha lidem nebude chtít nic obětovat, když je jim dobře, když si myslí, že jim je skvěle a že jim to vyhovuje. Tak samozřejmě asi žádný člověk nebude chtít žádnou změnu ve svém životě, ani žádnou změnu ve svém životním stylu. Tohle už je potom samozřejmě ale jenom na vás. Na vás, jak se rozhodnete anebo čemu dáte přednost? Jestliže právě jinému životnímu stylu anebo tomu, co vás baví. Ale i oboje může být dokonalé. 

Category:

Tags:

0 komentářů: „Jak chcete žít?“