Lepší vzhled i zdraví


Stárnutí je bohužel proces kterému se nikdo nevyhne. Je ale možné zpomalit jeho nástup a také vliv na vzhled. Hlavně ženy ví, že ovlivnit stárnutí je možné nejen kosmetikou, ale zejména kvalitní stravou a zdravým životním stylem. Mnozí lidé ale nedokážou zdravý životní styl držet pořád, a tak občas řeší nedostatek spánku, špatný pitný režim a nebo užívání návykových látek nebo kouření. Všechno má na náš vzhled daleko větší vliv než si většina lidí vůbec dokáže připustit. Pokud někdo chce zamezit tomu aby vypadal ve vyšším věku ještě starší, musí se o to začít snažit už během produktivního života.

kolagen tablety

Spousta lidí na svém obličeji už po 20. roce vidí první vrásky. Nejprve se tvoří okolo očí a na čele, a další přibývají okolo úst. Způsobuje je přehnaná mimika, a tak jako první pomoc můžete myslet na to, že nemáte příliš krabatit čelo. Snížení mimiky je jedna cesta, která ale není zrovna příjemná. Daleko lepší je myslet na to, že díky kolagenu bude vaše pokožka vyplněná a pevnější. Kolagen je běžnou součástí lidského těla, ale právě po 20. roce začíná pozvolna z těla mizet.

zralá žena

Co s tím?
Pokud se nechcete smířit s tím že budete vypadat o několik let starší, už okolo 20. roku byste měli začít užívat doplňky stravy s kolagenem. Nejen že vám pomohou bojovat proti vráskám, ale navíc se postarají o to, že budete mít zdravé klouby. I v nich je totiž kolagen obsažen, a nedostatek kolagenu se jako první podepíše právě na stavu kloubů.

Včasným užíváním kolagenu prostřednictvím doplňků stravy zamezíte bolestivým stavům a také vzniku vrásek. Ideální je živý kolagen, který můžete užívat např. ve formě prášku. Stačí smíchat s vodou a během chviličky máte poměrně dobrý nápoj, který vám pomůže bojovat proti vráskám. Nápoj může obsahovat i další látky, které jsou organismu prospěšné – jde většinou o vitamín C a kyselinu hyaluronovou.

Category:

Tags:

0 komentářů: „Lepší vzhled i zdraví“